Kruispunt Brabant: samen investeren in slimme & duurzame mobiliteit

14-10-2021
1650 keer bekeken

‘Gelukkige werknemers, extra aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en een lagere Co2 footprint’ Zo worden werkgevers verleid om te investeren in slimme en duurzame mobiliteit in de bijeenkomst Kruispunt Brabant op 20 oktober. Hoe ontwerpen werkgevers en overheden samen duurzame én rendabele mobiliteit?

In deze vijfde en afsluitende editie van 2021 gaan we op zoek naar commitment om samen te investeren in slimme en duurzame mobiliteit. Als hulpmiddel daarbij introduceren we de Mobiliteitsindex voor werkgevers. Deze biedt jou als werkgever inzicht in waar je staat met je mobiliteitsbeleid en bovenal welke kansen op meer rendement er zijn. Ter inspiratie lichten we verschillende voorbeelden van (samen) investeren en rendement toe. Dit doen we samen met Rombout Frieling, principal engineering designer, bij het ROMBOUT Frieling Lab.

Tafelgasten zijn onder andere:

  • Christophe van der Maat, gedeputeerde Mobiliteit provincie Noord-Brabant
  • Ellen Kroese, directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
  • Paul van Nunen, directeur Brainport Eindhoven
  • Paul-Peter Feld, Chief HR-officer Enexis
  • Bernd Niessen, Director Operations Habufa Meubelen BV
  • Ilse Schapendonk, Programmamanager Werken in Verbinding Gemeente Tilburg
  • Rombout Frieling, experience designer
  • Jos van Asten, Programma- en projectleider Platform Ondernemend Meierijstad

Bezoek Kruispunt Brabant en geniet van een dag Dutch Design Week

Kruispunt Brabant pakt het podium tijdens de Dutch Design week in Eindhoven, waar op het gebied van duurzame mobiliteit van alles te zien en beleven is. Als gast van Kruispunt Brabant mogen we je een ticket voor de DDW aanbieden en kun je je bovendien aanmelden voor een exclusieve rondleiding op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Onder begeleiding van een Design Guide bezoek je - na afloop van het Kruispunt Brabant event - in kleine groepjes de Embassy of Mobility en andere interessante, gerelateerde DDW highlights op Strijp-S en een Mobility Experience Center op Strijp-T.

Livestream Kruispunt Brabant

Wanneer je niet in de gelegenheid bent naar het event te komen, heb je de mogelijkheid de livestream te bekijken. Ook in dat geval vragen we je om jezelf aan te melden. Je ontvangt dan vooraf een link naar de livestream.

Aanmelden Livestream Kruispunt Brabant

Afbeeldingen

Cookie-instellingen