Begin
26-11-2020 om 18:15
Einde
26-11-2021 om 18:45
Sluiten
Repeterende afspraak!
Wil je de gekozen optie voor alle repeterende afspraken doorvoeren of alleen voor deze afspraak?
Locatie
Decennialang is de voedselproductie gesystematiseerd, geïnternationaliseerd en financieel geoptimaliseerd. Naast talloze positieve effecten heeft dit ook geleid tot een systeem waarin we duurzaamheid, zorg voor het klimaat, waardering voor de boer en kennis over voedsel uit het oog zijn verloren. Di
Tijdens de uitzending op 10 december gaat het gesprek over voedsel en landbouw. Op welke manieren kunnen we omgaan met voedsel? Welke initiatieven bestaan er op dit gebied en hoe kan de ontwerper hier een positieve rol in spelen? Maar het onderwerp voedsel raakt veel meer dan alleen productievraagstukken. Wat is de link tussen voedsel en gezondheid? Hoe vinden we de intiemere connectie met de lokale voedselproductie weer terug? Hoe is de intieme beleving van voedselconsumptie veranderd in tijden van Covid-19? En welke rol speelt voedsel esthetiek in de moderne beeldtaal, van Instagram tot tentoonstellingen?
Kijk hier voor meer informatie